Johnny Garlic ' s Ahi Won Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1953 kalorie, 56g białka, oraz 151 g tłuszczu każdy. Na 16,05 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz sól morska, jalapeno, proszek wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spooky Eyeball Tacos (Johnny # 5 Tacos), Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Klasyczne Tiramisu Johnny ' ego czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzej olej rzepakowy do 360 stopni F. Złóż Skórki naklejek do garnka, aby stworzyć kształt taco i smaż na oleju rzepakowym. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
W małej misce, delikatnie wrzucić tuńczyka, Mango jicama Salsa i słodki sos sojowy. Wypełnij każdą skorupę taco 1/4 mieszaniny i zakończ 1/2 uncji kremu Wasabi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kecap Manis
Jicama
Wasabi
Krem
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby Przyrodzenia
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Aby służyć, ułóż tacos na łóżku z pędów grochu i ubierz sosem węgorz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy Grochu
SOS
Węgorz
5
W małej misce delikatnie wymieszaj wszystkie składniki razem. Pozostawić smaki do ślubu na 20 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce, aż dobrze się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
7
Pozostawić mieszaninę w lodówce przez 15 minut lub aż będzie gotowa do podania.
8
Połącz wszystkie składniki w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek. Ubijaj wysoko, aż mieszanina utworzy twarde szczyty, około 5 minut. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.