John ' s Quiche Lorraine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Quiche Lorraine Johna. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mieloną gałkę muszkatołową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj John ' s Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Dopasuj skorupę ciasta do patelni do quiche lub 9-calowego naczynia do ciasta i przykryj skorupę arkuszem folii aluminiowej. Wypełnij skórkę ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec skórkę w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną się złotobrązowe, około 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i wyjąć ciężarki ciasta i folię aluminiową.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować boczek, aż rumiane, często mieszając, o 7 protokół.
Przełożyć boczek na papierowe ręczniki, aby odsączyć, a następnie posypać boczek częściowo upieczoną skórką.
Śmietanę, jajka, sól, czarny pieprz i gałkę muszkatołową ubić razem w misce i wlać do skorupy.
Wróć do piekarnika i piecz, aż nadzienie zostanie ustawione w środku, a quiche będzie puszyste i złocistobrązowe, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia, aż będzie ciepły, około 1 godziny, aby służyć.