Jogurt grecki z ciepłym sosem czarno-jagodowym

Jogurt grecki z ciepłym sosem czarno-jagodowym
Grecki jogurt z ciepłym sosem czarno-borówkowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 159 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz grecki jogurt, jagody, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jogurt grecki z ciepłym sosem jagodowym, Ciepłe Greckie kanapki Pita z indykiem i sosem ogórkowo-jogurtowym, oraz Pikantne dyni z Czarnej Fasoli Enchiladas z sosem jogurtowym Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; delikatnie gotować 10 minut lub aż sos zgęstnieje. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Łyżka 1/2 szklanki jogurtu do każdego z 4 misek; top każdej porcji z około 1/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn