Joey ' s Bread Pudding
Joey ' s Bread Pudding jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, chleb, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Joey ' s Bread Pudding, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Sernik Joey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło każdą kromkę chleba z obu stron. Chleb z masłem rozedrzeć na małe kawałki i włożyć do bardzo dużej miski do mieszania.
Jajka ubić z wanilią, a następnie zalać chlebem. Wymieszać pół na pół z cukrem.
Wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Na wierzch posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 55-60 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Podawać na ciepło lub na zimno.