Jicama-Sałatka Pomarańczowa
Jicama-pomarańczowa sałatka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jicama-Sałatka Pomarańczowa, Pomarańczowa Sałatka Jicama, oraz Pomarańcza-Sałatka Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce i dobrze Wrzuć. Kryj się i wyluzuj.
W małej misce wymieszać kwaśną śmietanę, sok z limonki, olej i sól; wymieszać trzepaczką do drutu. Tuż przed podaniem odcedzić mieszankę jicama.
Wlać sos na mieszaninę jicama; wrzucić delikatnie.