Jicama-Sałatka Pomarańczowa

Jicama-Sałatka Pomarańczowa
Jicama-pomarańczowa sałatka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jicama-Sałatka Pomarańczowa, Pomarańczowa Sałatka Jicama, oraz Pomarańcza-Sałatka Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce i dobrze Wrzuć. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce wymieszać kwaśną śmietanę, sok z limonki, olej i sól; wymieszać trzepaczką do drutu. Tuż przed podaniem odcedzić mieszankę jicama.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
JicamaJicama
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sos na mieszaninę jicama; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn