Jicama Chili Sticks
Przepis jicama Chili Sticks jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, jicamę, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kije Jicama z dipem Chili-limonkowym, Chili Lime Jicama Sticks, oraz Kije Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 obrać jicamę, pokroić na kawałki o łatwym rozmiarze i pokroić na kawałki około 3"x1/2" x1/2 " ułóż na ręczniku papierowym,
Posypać sokiem z limonki,
Posypać chili w proszku ułożyć na półmisku i podawać na zimno.