Jicama Chili Sticks

Jicama Chili Sticks
Przepis jicama Chili Sticks jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, jicamę, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kije Jicama z dipem Chili-limonkowym, Chili Lime Jicama Sticks, oraz Kije Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 obrać jicamę, pokroić na kawałki o łatwym rozmiarze i pokroić na kawałki około 3"x1/2" x1/2 " ułóż na ręczniku papierowym,
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Posypać sokiem z limonki,
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3
Posypać chili w proszku ułożyć na półmisku i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn