Jeżyna Winegret
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Vinaigrette jeżyny spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Sałatka Z Jeżyn Z Winegretem Jeżyn, Jeżyna Balsamiczny Winegret, oraz Sałatka Z Jarmużu Z Winegretem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeżyny przerabiamy w blenderze na gładką masę. Przecedzić jagody przez sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Przecier z jagód, szalotka i kolejne 4 składniki w blenderze przez 30 sekund. Po uruchomieniu blendera wlej olej przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu i przetworz do uzyskania gładkości.