Jeżyna Winegret

Jeżyna Winegret
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Vinaigrette jeżyny spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Sałatka Z Jeżyn Z Winegretem Jeżyn, Jeżyna Balsamiczny Winegret, oraz Sałatka Z Jarmużu Z Winegretem Pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeżyny przerabiamy w blenderze na gładką masę. Przecedzić jagody przez sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przecier z jagód, szalotka i kolejne 4 składniki w blenderze przez 30 sekund. Po uruchomieniu blendera wlej olej przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu i przetworz do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
JagodyJagody
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn