Jeżyna-Lody Mascarpone

Jeżyna-Lody Mascarpone
Jeżyna - lody Mascarpone to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz mleko, syrop klonowy, ser mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jeżyna i cytryna Mascarpone Galette, Tarty Mascarpone o Smaku jeżyn i wanilii, oraz Ciasto waniliowe z nadzieniem jeżyn Mascarpone.

Instrukcje

1
Mleko, 1/2 szklanki cukru i kolejne 5 składników (przez jajko) połączyć w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Podgrzewać do 160 lub do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się małe pęcherzyki, często mieszając (nie gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj ser, mieszając, aż będzie gładki. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Umieść 2 szklanki jeżyn i pozostałą 1/4 szklanki cukru w blenderze lub robocie kuchennym i przetrzyj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecedzić mieszaninę jeżyn przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wlać mieszaninę mleka do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Gdy lody są prawie gotowe, a maszyna nadal działa, wlej puree z jeżyn do zamrażarki; przetwarzaj aż do Ustawienia. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić na 1 godzinę lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
7
Podawać z pozostałymi 1 1/4 szklanki jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn