Jeżyna Ciasto Szyfonowe

Jeżyna Ciasto Szyfonowe
Blackberry Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę z limonki, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Jeżyna Ciasto Szyfonowe, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Umieścić ciasteczka w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetwarzać do bardzo dobrze, około 30 sekund(powinieneś mieć około 1 3/4 szklanki). Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj aż do połączenia, około 5 (1-sekundowych) impulsów. (Alternatywnie, umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić ciasteczka na drobne, jednolite okruchy, a następnie przenieść do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać, aż równomiernie połączone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mieszaninę okruchów do 9-calowego talerza ciasta i, używając DNA miarki lub palców, mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Piec do pachnącego i lekko przyciemnionego koloru, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
1
Umieścić wodę w małej misce i posypać żelatynę równomiernie na powierzchni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W średnim rondlu umieść jeżyny, 1/4 szklanki cukru, skórkę, sok i sól i wymieszaj, aby jeżyny zalać cukrem. Rozgnieść jagody całkowicie masherem ziemniaczanym, aby uwolnić ich soki, a następnie doprowadzić do szybkiego duszenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jagody będą miękkie i rozpadną się, a płyn lekko zgęstnieje, około 10 minut. W międzyczasie umieść sitko o drobnych oczkach na dużej misce; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mieszaninę jeżyn przez sitko. Za pomocą gumowej szpatułki wcisnąć jeżyny i zeskrobać spodnią część Sitka, aż cała ciecz zostanie wydobyta; wyrzucić zawartość Sitka. Natychmiast ubij mieszaninę żelatyny do mieszaniny jeżyn, aż się rozpuści i będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty, około 1 minuty. Z mikserem nadal na dużej prędkości, powoli dodać pozostałe 1/4 szklanki cukru i kontynuować ubijanie aż sztywne, błyszczące szczyty tworzą, o 30 sekund łącznie.Przerabiać mieszaninę jeżyn-żelatyny, dodać połowę ubitych białek do miski i ubijać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać pozostałe białka i delikatnie mieszać gumową szpatułką, aż się połączą i nie pozostaną smugi ani grudki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Nadzienie z szyfonu przenieść na przygotowaną skórkę i rozprowadzić na równą warstwę. Przechowywać w lodówce odkryte do zestawu, co najmniej 1 godzinę. (Jeśli chłodzi się przez noc, przykryj lekko folią po ustawieniu wypełnienia szyfonowego.) Do złożenia: gdy jest gotowy do podania, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażarce przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodać śmietanę i cukier do miski i ubijać na dużej prędkości, aż średnie szczyty tworzą, o 1 do 2 protokół. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Ubijać do uzyskania średnich szczytów, około 3 do 4 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Rozłóż bitą śmietanę równomiernie na cieście, ułóż jeżyny w ciasnym klastrze na środku ciasta i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn