Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłego lepkiego puddingu figowego. Jedna porcja zawiera 2454 kalorii, 22g białka, oraz 134g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, wodę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pudding Figowy, Babeczki Budyniowe Figgy, oraz Ciastka Z Masłem Figgy Pudding dla podobnych receptur.
Dodać jajka i dobrze ubić. Złóż mąkę, przecieraną mieszaninę daktyli i czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Daktyle
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Umieścić mieszaninę do 4 masłem, 1-cup poszczególnych ramekins, napełniania w połowie lub lekko pod. Wstawić do piekarnika i piec przez 20 do 25 minut.
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Przygotować sos mieszając cukier, śmietanę i masło w średnim rondlu na małym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści. Podnieść ogień i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać masło i mieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
10
Wyjmij ramekiny z piekarnika i odstaw na 10 minut. Może być podawany w ramekinie lub unmolded na małym talerzu. Nożem do parowania przeciąć krzyż w górnej części puddingów na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Sos wlać do krzyża w środku każdego budyniu, następnie wlać więcej sosu na puddingi i pozostawić lekko namoczyć. Top ze świeżymi figami i lodami waniliowymi lub mocno bitą śmietaną.