Jeżyna-Brzoskwiniowy Kostka Brukowa
Jeżyna-brzoskwinia Cobbler bary może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, jeżyny, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna, Brukowiec Brzoskwiniowo-Jeżyn, oraz Placek brzoskwiniowo-jeżyn.
Instrukcje
Ubić pierwsze 2 składniki i 1 szklankę cukru granulowanego na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Wymieszać proszek do pieczenia, sól i 3 szklanki mąki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając tylko do wymieszania.
Rozłóż trzy czwarte ciasta na natłuszczonej i mąki 13 - x 9-calowy patelni; posypać jeżyny.
W średniej misce wymieszać pozostałą 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1/4 szklanki mąki; dodać brzoskwinie i bourbon, mieszając do pokrycia. Łyżka mieszanki na jeżyny.
Wymieszać pekan do pozostałego ciasta; dollop nad mieszaniną brzoskwini.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub do złotego i bąbelkowego. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 1 godziny).
Uwaga: testowaliśmy z Diamond of California Glazed Pecans.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.