Prawdziwa zapiekanka z zielonej fasoli Jessiki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego pieprzu, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Prawdziwa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jajko ubić widelcem w małej misce. W osobnej misce wymieszaj mąkę i pieprz.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni lub frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). Każdy krążek cebuli zanurzyć w jajku, a następnie zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cebula
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Frytkownica
Patelnia
3
Dodać je do gorącego oleju kilka na raz. Smażyć na złoty kolor, obracając raz w razie potrzeby, powinno to potrwać około 3 minut. Umieść je na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć i ostudzić. Posiekać na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W średniej misce wymieszać fasolkę szparagową, śmietanę z zupy grzybowej i mleko. Wymieszać około połowy cebuli.