Jesiotr Gotowany Z Masłem
Jesiotr gotowany z masłem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1228 kalorii, 29g białka, oraz 124g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, sól koszerną, rukiew wodna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Marynowany jesiotr z marokańską sałatką z ciecierzycy, oraz Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać szalotki, fasolę wanilii, liść laurowy, sól i wywar i doprowadzić do duszenia. Powoli trzepać w maśle i ogrzać do 145 stopni F.
Umieścić jesiotra w maśle i upewnij się, że masło pozostaje w temperaturze 145 stopni F. kłusować przez 12 minut.
Wyjąć z płynu i udekorować rukolą, cebulą i kaparami.