Przepis Jesień żurawinowy gulasz wołowy można zrobić w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 381 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bulionu wołowego o mniejszej zawartości sodu, tymianek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Jesienny Gulasz Wołowy, Jesienny Gulasz Wołowy, oraz Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; posypać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać wołowinę do patelni; gotować 6 protokół, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać posiekaną cebulę, bulion, liście laurowe, i stout; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cebulą perłową i grzybami; gotować, przykryte, 15 minut, od czasu do czasu mieszając.