Jesienny wypiek dyni

Jesienny wypiek dyni
Przepis na Jesienny chleb dyniowy można przygotować w około 1 godzinę. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis serwuje 14 osób i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2 g białka i 1 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Mieszanka wody, żurawiny, gruszek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt doskonały wynik łyżeczkowy wynoszący 19%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także jesienny wypiek kukurydziany, jesienna dynia żołędziowa i jesienna sałatka z dyni.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 50–55 minut lub do momentu, aż dynia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn