Jesienne Owoce Morza Chili

Jesienne Owoce Morza Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Jesienne owoce morza chili może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, pomidory, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jesienne Dyniowe Chili, Jesienne Warzywne Chili, oraz Jesienny Klon Polędwica Chili dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cava Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Żywe aromaty dojrzałych brzoskwiń, gruszek i chleba tostowego z nutą przypraw wypełniają nos. Podniebienie jest suche o bogatej, kremowej konsystencji. Warstwy smaku obejmują skórkę pomarańczową i przyprawę, która utrzymuje się poprzez eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn