Jesienna Sałatka z winegretem żurawinowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki anjou, sól koszerną, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jesienna Sałatka Z Jarmużu Z Winegretem Żurawinowym, Jesienna Sałatka Z Winegretem Klonowym, oraz Balsamiczna Sałatka Dijon Vinaigrette & A Fall dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz ocet z żurawiną. Gotować na średnim ogniu, aż żurawina zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; dodać oliwę z oliwek, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Umieścić w blenderze i wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Core i julienne jedna gruszka, core i kostka druga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
5
W dużej misce, połączyć sałatę rzymską, endywia, pokrojone w kostkę gruszki, orzechy włoskie i Gorgonzola. Wrzucić i mżawka z wystarczającą ilością opatrunku do płaszcza.