Jesienna Sałatka Rolnicza
Jesienna Sałatka rolnicza może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona granatu, pieprz, grubą sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Rolnicza, Farmers Market Salad, oraz Rolnicza Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. wrzucić squash, oliwa z oliwek, i pokruszony czerwony pieprz na dużym obramowane blachy do pieczenia.
Posypać grubą solą. Pieczeń 15 minut. Używając szpatułki, przekręć squasha. Pieczeń, aż krawędzie są rumiane i squash jest przetargu, o 15 minut dłużej.
Posypać grubą solą. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Wymieszać sok pomarańczowy, olej z orzechów włoskich i sok z cytryny w dużej płytkiej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj rukolę, orzechy włoskie, i nasiona granatu; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku grubą solą i pieprzem. Łyżka ciepłej lub pokojowej squasha nad sałatką.
Skropić melasą z granatu i podawać.