Jesienna Chowder

Jesienna Chowder
Jesienna Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 495 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, pieprzu, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jesienne Żniwa, Jesień, oraz Jesienna Herbata podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie ostry; wyjąć na papierowe ręczniki.
2
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżeczkę kapiących. W ociekaniu podsmażyć cebulę do miękkości.
3
Dodać ziemniaki, marchew, wodę i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż warzywa będą prawie miękkie.
4
Wymieszać z mlekiem, kukurydzą i pieprzem. Gotować 5 minut dłużej.
5
Mąkę i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkości; stopniowo ubijać do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
6
Zdjąć z ognia; mieszać ser do stopienia.
7
Posypać boczkiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn