Jerky Lover ' s Jerky-słodkie, gorące i pikantne!

Jerky Lover ' s Jerky-słodkie, gorące i pikantne!
Jerky Lover ' s Jerky-słodkie, gorące i pikantne! może to być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 346 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, końcówkę polędwicy wołowej, popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sweet N ' Spicy Beef Jerky, Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, oraz Pikantna Peppered Beef Jerky.

Instrukcje

1
W małej misce lub filiżance, wymieszać cebulę w proszku, czosnek w proszku, i niektóre popękane czarny pieprz. Lekko doprawić mięso, używając tylko części mieszanki. Zastrzegamy pozostałe przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić w szczelnym plastikowym pojemniku lub misce i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W rondlu na średnim ogniu wymieszać brązowy cukier, sos sojowy, sos teriyaki, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, płynny aromat dymu i sok ananasowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Podgrzewać, aż brązowy cukier całkowicie się rozpuści. Marynatę przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Schłodzoną marynatę zalać sezonowanym mięsem i ręcznie wymieszać. Zamknąć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ułóż paski wołowiny na stojaku odwadniacza i posyp trochę więcej mieszanki przypraw i płatków czerwonej papryki, jeśli używasz. Suszyć przez 5 godzin lub do pożądanej suchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn