Jerk Rib-Eye z miodowymi glazurowanymi Plantanami i smażoną zielenią Collard

Jerk Rib-Eye z miodowymi glazurowanymi Plantanami i smażoną zielenią Collard
Jerk Rib-Eye z miodowymi glazurowanymi Plantanami i smażonymi warzywami Collard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 2874 kalorii, 87g białka, oraz 198g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 13,71 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sauteed Collard Greens, Sauteed Collard Greens, oraz Smażone warzywa Collard z czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Natrzyj przyprawę jerk na stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Umieść stek w plastikowej torbie, aby marynować przez 1 godzinę w lodówce. Po marynowaniu przez 1 godzinę wyjąć stek z lodówki i odstawić na 15 minut. Grilluj stek przez 10-12 minut (4-6 minut z każdej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4
Wyjmij z grilla szczypcami i pozostaw na 8 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Podawać z plantanami i zielenią collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
6
W średniej misce połącz wszystkie składniki z 2 łyżkami oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Rozgrzej średnią patelnię i zalej olejem rzepakowym. Plantany pokroić na bias, następnie saute aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
8
Wymieszać w maśle i szalotki. Następnie usuń z ognia. Miód i natkę pietruszki wymieszać dużą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Dokładnie umyć Collard greens. W średnim garnku, umieścić collards w gorącej wodzie na 3 minuty, usunąć i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
W dużej patelni saute roztopić 1 łyżkę masła, następnie dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz, saute. Następnie dodać collards i kurczaka bulion do saute patelni. Gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu przez 5 do 7 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Collard GreensCollard Greens
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1/4 funta grzybów morelowych1/4 funta grzybów morelowych113Orzechy dowolne (posiekane)1/4 funta grzybów morelowych1/4 funta grzybów morelowych1WES E Sztuka języka angielskiegoOlej rzepakowyOlej rzepakowy2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku340Orzechy dowolne (posiekane)świeże warzywa kolardowe, grubo posiekaneświeże warzywa kolardowe, grubo posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone0(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1WES E Sztuka języka angielskiegoSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula drobno pokrojona w kostkęcebula drobno pokrojona w kostkę1Dojrzała babkaDojrzała babka1WES E Sztuka języka angielskiegoPokruszone płatki czerwonej paprykiPokruszone płatki czerwonej papryki11 funt cukinii,oliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy (najlepszej jakości) do skropieniaoliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy (najlepszej jakości) do skropienia340Orzechy dowolne (posiekane)stek z rib-eyestek z rib-eye2(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane świeże szalotkidrobno posiekane świeże szalotki

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Winnice Bully Hill Dry Riesling z oceną 5 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia81
Magazyn