Jerk pork Sandwich to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 963 kalorie, 51g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz cayenne, sól, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caribbean Jerk Ham Sandwich, Kotlety Schabowe Jerk, oraz Jamaican Jerk Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. natrzyj polędwicę suchą przyprawą jerk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Jerk
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Piec bez przykrycia przez 3 godziny. Po pierwszej godzinie polędwiczki z sosem Jerk. Po zakończeniu odstawić do ostygnięcia przed krojeniem. Pokrój 6 uncji (na kanapkę) polędwicy i ułóż ją na podzielonej bagietce. Ponownie podlać wieprzowinę sosem szarpanym, następnie zamknąć bagietkę i grillować do złotego koloru, naciskając przez cały proces gotowania. Można również użyć prasy do kanapek, jeśli jest dostępna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków