Jerk Beef na chipsach babki
Jerk Beef on Plantain Chips is a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz środek-cięta polędwica wołowa, chipsy babki, pasta przyprawowa jerk i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chipsy Babka, Plantain chips & salsa, oraz SOS Babeczkowy Chips.
Instrukcje
Ćwiartka wołowiny wzdłuż i osuszyć. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i natrzeć pastą po całej wołowinie.
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodać wołowinę i podsmażyć, obracając, łącznie od 4 do 5 minut.
Pozostaw na desce do krojenia 5 minut.
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/2 cala.
Cebulę i kolendrę drobno posiekać. Top chipsy babki z wołowiną, następnie z salsą cebulową.