Jeni Britton Bauer pieczone ciasto Alaska

Jeni Britton Bauer pieczone ciasto Alaska
Jeni Britton Bauer pieczone ciasto Alaska może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 313 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 127 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, sól morską, białko jaja i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Brukowiec jagodowy Jeni Britton Bauer, Kanapki z kremem owsianym Jeni Britton Bauer, oraz Jeni Britton Bauer ' s Creme Sans Lait.

Instrukcje

1
Połącz mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą i owies w robocie kuchennym i proces, aż owies będzie w kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać cukier i sól i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj masło i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto zacznie się łączyć i wygląda krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Żółtko i pół na pół ubij razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj wanilię i trzepaczkę, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać do mieszaniny mąki i pulsować, aż mieszanina tworzy ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię, zebrać w kulkę i wcisnąć w dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
7
Wyjmij ciasto z lodówki i pozwól ogrzać się na kilka minut, aby zrelaksować ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto w okrąg o grubości poniżej 14 cali. Delikatnie złóż okrąg na wałku do ciasta i podnieś do 9-calowej patelni do ciasta. Naciśnij ciasto na patelni i przyciąć krawędzie do 12-calowy zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Zwiń krawędź ciasta pod siebie i podwiń i uszczypnij, aby utworzyć karbowaną krawędź; możesz również użyć widelca, aby stworzyć dekoracyjne wykończenie. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozgrzej piekarnik do 177°. nakłuj dno ciasta widelcem. Wyłożyć kwadrat pergaminu i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piec przez 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podnieś liniowej i ciężary i piec przez kolejne 12 do 15 protokół, lub aż skorupa jest lekko rumiane i gotowane przez na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ostudzić, następnie dobrze owinąć folią i zamrozić. Napełnić skorupę lodami, przykryć folią i zamrozić na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć cukier, wodę, syrop kukurydziany i sól w rondlu o grubym dnie i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aby rozpuścić cukier; po rozpuszczeniu cukru, nie mieszać syropu ponownie. Włóż termometr cukierkowy do patelni. Gdy syrop osiągnie 102°, włącz mikser na średnią prędkość i zacznij ubijać białka. (Chcesz czas ubijania białek, aby osiągnąć miękkie szczyty, zanim syrop będzie gotowy.) Gdy białka zaczną się spieniać, dodaj śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gdy syrop osiągnie 238°f, wyjmij go z ognia. Przy średniej prędkości miksera ostrożnie wylej syrop powolnym, stałym strumieniem w dół po stronie miski miksera-uważaj, aby strumień syropu nie zetknął się z trzepaczką. Po dodaniu całego syropu, dodaj nasiona wanilii, jeśli używasz, obróć prędkość do wysokiej i ubijaj, aż beza utworzy kędzierzawe szczyty i będzie chłodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wyjąć ciasto lodowe z zamrażarki i ułożyć na wierzchu bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
5
Umieść w zamrażarce, odsłonięty, aż będzie gotowy do podania. (Zmontowane ciasto można przechowywać w zamrażarce do miesiąca. Gdy beza zamarznie, zawiń całe ciasto w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij ciasto z zamrażarki i piecz przez około 5 minut, na tyle, aby na wierzchu zrumienić bezę i lekko stopić krawędzie lodów. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn