Jen ' S Maple Pumpkin Pie
Jen ' S Maple Pumpkin Pie to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, ekstrakt z wanilii, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Na przygotowaną blachę do pieczenia ułożyć połówki dyni, przycięte bokiem w dół.
Pieczona dynia w rozgrzanym piekarniku do miękkości, około 1 godziny. Odstawić, aż ostygnie wystarczająco do obsługi, co najmniej 15 minut.
Usuń nasiona z dyni i wyrzuć. Miąższ dyni miażdżyć w maszynce i zmiksować na gładką masę. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C).
Podczas gdy dynia jest pieczenie, rozwałkować ciasto ciasto, aby zmieścić się w 9-calowym naczyniu ciasto. Zaciskaj krawędzie, aby utworzyć obramowanie. Przechowywać w lodówce ciasto do schłodzenia, co najmniej 45 protokół.
Wyłożyć schłodzone ciasto na ciasto z 2 arkuszami folii aluminiowej i wlać ciężarki na ciasto do folii.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto ustawi się na bokach i lekko złocisty na granicy, około 25 minut.
Usuń folię aluminiową z ciężarami ciasta.
W małej misce ubij białko i wodę.
Brush granicy Pie skorupy z mieszaniny białka jaja i powrócić do piekarnika.
Piec, aż spód ciasta pojawi się suchy i zestaw, o 10 minut więcej.
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C).
Wymieszać 2 szklanki puree z dyni, śmietana, jajka, brązowy cukier, syrop klonowy, mąka, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki i sól razem w misce, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę dyni do pieczonej skorupy ciasta.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż tylko ustawić w centrum, o 50 protokół.