Jedz. Pij. Uśmiech. "Tuńczyk z zielonej bogini Aioli
Jedz. Pij. Uśmiech. "Tuńczyk z zieloną boginią Aioli jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 111g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 951 kalorii. Na 10,57 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, czosnek w proszku, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Tuńczyk z awokado Zielona bogini Aioli, Sock It to Ya: Sockeye łososiowe paszteciki z zieloną boginią Aioli, oraz Sałatka Z Tuńczykiem Green Goddess dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tuńczyk z zieloną boginią Aioliadaptowany z Cooking Light
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.