Jedyny przepis Katie Lee Meunière
Jedyny przepis Katie Lee Meunière to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sole Meunière, Sole Meunière, oraz Sole Meuniere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, sól i pieprz. Pogłębiać każdy filet rybny w mieszaninie mąki, aż do dobrze pokrytej. Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 1 łyżkę masła.
Dodać ryby i brązowy około 3 minut z każdej strony, w zależności od grubości.
Przełóż rybę na talerz i namiot z folią.
Dodać pozostałe masło do patelni i podgrzać do średnio-wysokiej. Gdy masło zacznie brązowieć, około 3 minut, dodaj sok z cytryny i pietruszkę.
Na rybę polać masłem i od razu podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.