Jedno Danie Karmelowo-Orzechowo-Dyniowy Budyń Chlebowy
Jedno danie karmelowo-Orzechowo-dyniowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie przepis z 11 porcjami. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mocno brązowego cukru, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Pralinowy budyń chlebowy z sosem karmelowo-orzechowym, Jabłkowy Pecan budyń chlebowy z karmelową mżawką, oraz Budyń chlebowy z dyni i orzechów pekan.
Instrukcje
Ubij razem jajka i następne 8 składników w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać kawałki chleba, mieszając, aby dokładnie pokryć. Przykryć folią i schłodzić od 8 do 24 godzin.
Łyżka schłodzonej mieszanki chleba do lekko nasmarowanej 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 35 minut. Odkryć i piec 15 minut.
Orzeszki pekan ciepła na średniej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Gotować brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Wyjąć budyń chlebowy z piekarnika; skropić sosem karmelowo-orzechowym.
Piec 5 minut lub aż sos jest dokładnie podgrzany i zaczyna bańki.