Jedna Głodna Mama

Jedna Głodna Mama
Jedna głodna Mama może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Marsala gotowania wina, cremini grzyb, sól & pieprz , i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Jedna Głodna Mama, Hungry, Hungry Artichoke Hummus, oraz Hungry-Man ' s Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pomidora do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Saute przez 3 protokół, pozwalając pomidora do uwolnienia jego sok i włączenie z cebulą i selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj marsala i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
4
Odkryć i dodać grzyby. Gotować przez 5 minut przed wymieszaniem z gęstą śmietaną. Krewetki na patelnię. Gotować, aż sos zgęstnieje trochę, 10 minut lub tak.* Uwaga: Ponieważ krewetka jest uważana za wysoce alergizującą, niektórzy zalecają czekanie do 12 miesięcy na jej wprowadzenie. Inni sugerują jeszcze dłużej (3+ lata). To powiedziawszy, zalecenia dotyczące wprowadzania żywności zmieniają się, ponieważ coraz więcej dowodów sugeruje, że nie ma żadnych korzyści w opóźnianiu nawet alergizujących pokarmów dla dzieci bez osobistej lub rodzinnej historii alergii pokarmowych. Przeczytaj więcej o moich kategoriach wiekowych i porozmawiaj ze swoim pediatrą o tym, co jest odpowiednie dla Twojego dziecka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn