Jarmuż z kiełbasą i białą fasolą
Jarmuż z kiełbasą i białą fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 426 kalorii, 22g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 2379 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka jarmużu, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Rigatoni Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą, Gulasz z włoskiej kiełbasy z białą fasolą i jarmużem, oraz Cous Cous Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni sauté na średnim ogniu i dodać kiełbasę luzem; jeśli nie można znaleźć kiełbasy luzem, usunąć osłonki na ogniwach.
Gotować przez 3-4 minuty, aż kiełbasa zostanie ugotowana.
Wyjąć łyżką szczelinową do miski.
Dodaj plasterki cebuli na patelnię i zwiększyć ogień do wysokiej. Gotować, aż brzegi cebuli brązowy, o 3-4 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Kiełbasę przekładamy na patelnię z cebulą.
Dodać kapustę, sól, wywar z kurczaka, przykryć i ugotować:
Dodać jarmuż, posypać wszystko solą, a następnie dodać bulion z kurczaka. Przykryć patelnię, obniżyć ogień do średniego i gotować przez 2 minuty.
Dodać fasolę, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować: odkryć, wszystko dobrze wymieszać (jarmuż będzie już ugotowany) i dodać fasolę.
Przykryj garnek ponownie i obniż ciepło do niskiego poziomu. Gotować kolejne 5 minut, a następnie wyłączyć ogień.
Odstawić 5 minut, posypać odrobiną octu i podawać.