Jarmuż z czosnkiem i ostrą czerwoną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj jarmuż z czosnkiem i gorącą czerwoną papryką. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać jarmuż; przykryć i gotować 2 protokół lub do jasnozielonego i zwiędły.
Kapustę osuszyć w durszlaku, naciskając, aż będzie ledwo wilgotna.
Umieść patelnię na małym ogniu.
Dodać olej i czosnek; gotować 4 minuty lub aż czosnek dopiero zaczyna się brązowy, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z jarmużu, sól, pieprz czarny, i pieprz czerwony. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować 3 minuty lub do miękkości, stale mieszając.