Jarmuż z czosnkiem i ostrą czerwoną papryką

Jarmuż z czosnkiem i ostrą czerwoną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj jarmuż z czosnkiem i gorącą czerwoną papryką. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać jarmuż; przykryć i gotować 2 protokół lub do jasnozielonego i zwiędły.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
3
Kapustę osuszyć w durszlaku, naciskając, aż będzie ledwo wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Umieść patelnię na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać olej i czosnek; gotować 4 minuty lub aż czosnek dopiero zaczyna się brązowy, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z jarmużu, sól, pieprz czarny, i pieprz czerwony. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować 3 minuty lub do miękkości, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
JarmużJarmuż
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia95
Magazyn