Jarmuż Mallung (jarmuż lankijski i kokos)

Jarmuż Mallung (jarmuż lankijski i kokos)
Kale Mallung (Sri Lanka jarmuż i kokos) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Hojny ruszt z pieprzu, sól, mielony kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą, głęboką, nieprzywierającą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodać cebulę i paprykę i gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie i zmieni kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
3
W razie potrzeby dodaj wodę przez łyżkę stołową, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
4
Dodać jarmuż i plusk (około 1/4 szklanki) wody, wraz z kminkiem i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając co minutę lub tak, aż kapusta zwiędnie, ale nadal jasnozielony, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
5
Dodać kokosa i 1 łyżkę soku z limonki i pozostawić na ogniu na tyle długo, aby ogrzać. Sprawdź przyprawę i w razie potrzeby dodaj więcej soku z limonki i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn