Jarmuż kędzierzawy z chilli i czosnkiem
Podsmażony jarmuż z chilli i czosnkiem zajmuje ok. 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 62 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 180 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, chili, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron ze smażonymi warzywami chilli, Pan smażone tofu, jarmuż i smażony makaron, oraz Brukselka Smażyć Z Jajkiem, Chilli, Imbirem I Czosnkiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym woku, następnie dodać jarmuż i kilka łyżek wody. Przyprawiamy, następnie smażymy przez 5-8 minut, dodając czosnek i chili przez ostatnie 2 minuty. Gdy jarmuż jest delikatny i żywy zielony, zdjąć z ognia i służyć.