Japońskie Roladki Wołowe

Japońskie Roladki Wołowe
Japońskie bułeczki wołowe mogą być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szparagi spears, zielona cebula, top okrągłe steki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Japońskie bułeczki z wołowiną i cebulką, Bułeczki Z Kapustą Japońską, oraz Grillowane Japońskie bułeczki z bakłażanem ze Stiltonem, czerwoną papryką i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj grzyby, przykryj i pozwól im się pocić na małym ogniu, aż będą miękkie. Nie pozwól im brązowy. Tymczasem przynieś duży garnek lub patelnię wody do wrzenia. Wrzuć szparagi do wrzącej wody, a następnie włóż do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Nasmaruj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Aby skonstruować rolki, ułóż steki na płasko. Jeśli steki są grube, Funt je do około 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Na powierzchnię posmarować sosem sojowym, następnie na jednym końcu każdego steka ułożyć kilka grzybów, kilka zielonej cebuli i 3 szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Zwiń na drugi koniec, aby zamknąć i zabezpieczyć każdy pakiet za pomocą wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
7
Umieść stronę szwu rolki w dół na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Pieczeń pod rozgrzanym brojlerem, aż rumiane na wierzchu, o 3 protokół. Obróć rolki i brązowy po drugiej stronie, 2 do 3 więcej minut. Uważaj, aby nie nad gotować, to może spalić steki lub uczynić je trudne do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn