Japońska zupa z tofu i pieczarkami

Japońska zupa z tofu i grzybami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 17,66 zł / porcja, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Dobrze sprawdza się jako droga zupa dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Mieszanka tofu, pasta miso, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Tom Yum Z Grzybami I Tofu, Zupa Miso z wermiszelem, grzybami i Tofu, oraz Zupa makaronowa Soba z tofu, słodkimi ziemniakami, grzybami Shiitake i szpinakiem.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wywar do wrzenia; zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu, dodać grzyby i gotować przez 3 minuty. W małej misce, wymieszać pastę miso i sos sojowy razem; wymieszać w magazynie wraz z tofu. Gotować na wolnym ogniu 5 minut i podawać z zieloną cebulą.