Japońska Miska Wołowa
Przepis Japoński miska wołowiny jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 45g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś krótkie, sake, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gyudon Japoński (Miska Wołowa), Miska wołowa w stylu japońskim, oraz Japońska wołowina i makaron duża miska dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart patelni, doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia.
Dodać ryż i sól. Przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, a następnie gotować aż prawie miękkie, 15 protokół. Wyłączyć ciepło i odstawić, pokryte, na 5 minut przed fluffing z widelcem.
Na małej patelni doprowadzić sos sojowy, cukier, sake i 3/4 szklanki wody do wrzenia.
Na 10-calowej patelni na dużym ogniu, gotować cebulę w oleju, aż zacznie brązowieć, 3 do 5 minut.
Dodać wołowinę i nadal mieszać przez 2 minuty, następnie dodać 1/2 szklanki sosu sojowego sake i mieszać, aż wołowina jest gotowana, 2 minuty dłużej.
Ryż podzielić na 4 miski. Top z wołowiną, pozostałym sosem i kolendrą.
Podawać z imbirem, w razie potrzeby.