Jambalaya Bubba
Przepis Bubba Jambalayan jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1044 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę, kurczaka, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki Po 'Bubba' s, Najlepszy sos BBQ Bubba, oraz Ciasto z owocami morza wujka Bubby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż będzie chrupiący.
Kawałki boczku wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na bok.
Dodać seler, papryka, i cebula do kapiących boczek, i gotować do miękkości.
Dodać szynkę, kurczaka i kiełbasę do garnka, i wlać pomidory, bulion wołowy i rosół z kurczaka. Doprawić tymiankiem i przyprawą Cajun. Doprowadzić do wrzenia i dodać ryż. Doprowadzić do wrzenia, następnie obrócić ogień na niski, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż ryż będzie miękki.
Mieszać w krewetki i boczek tuż przed podaniem, i ciepła przez. Jeśli używasz niegotowane krewetki, niech gotować przez około 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Joyce Vineyards Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Joyce Vineyards Albarino]()
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.