Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jamajskie paszteciki wołowe spróbować. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotki, mąka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jamajskie Paszteciki Wołowe, Jamajskie paszteciki; wołowina, kurczak lub jagnięcina, oraz Jamajskie pasztety wołowe (Aka pasztety mięsne lub Pastie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć mąkę, sól, i curry w misce pracy robota kuchennego, impuls do połączenia.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu, dodać cebulę, szalotki, tymianek i paprykę. Gdy cebula zacznie zmiękać, dodaj mieloną wołowinę, sól i wystarczającą ilość wody, aby ledwo pokryć mięso, gotuj na małym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Scotch Whiskey
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj bułkę tartą i wyreguluj solą i pieprzem, pozostaw do ostygnięcia.