Jeśli 59 centów za porcję spada w budżecie, Jalapeño - miętowy Sorbet może być wielki bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka crème de menthe, wody, dekoracji: gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sok Z Mięty / Sorbet, Mint Chocolate Chip Sorbet Ice Cream, oraz sok miętowy lub sorbet pudina, jak zrobić sok miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić cukier i 3/4 szklanki wody do wrzenia w rondlu, stale mieszając; zdjąć z ognia.
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3
Ogórek przetworzyć w blenderze, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj syrop cukrowy, mleko i następne 5 składników; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Wlać do pojemnika zamrażarki z zamrażarką elektryczną 4-quart.
6
Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta.
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w zamrażarce. (Jeśli jest przechowywany w zamrażarce, odstawić w temperaturze pokojowej na 10 do 15 minut przed podaniem.)