Jalapeño-Imbirowa Zupa Z Dyni
Jalapeño-Ginger Butternut Squash zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, czosnek, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przedstawiamy internetowy Box ZipList i zupę Jalapeno-Ginger Butternut Squash, Zupa z dyni z imbirem, oraz Zupa Z Dyni Imbirowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w 4-do 5-qt. garnek na dużym ogniu.
Dodaj czosnek, imbir, jalapeo i sól. Gotować, stale mieszając, aż pachnące, ale jeszcze nie rumiane, 1 do 2 protokół.
Dodać cayenne i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Dodaj squasha, bulion, brązowy cukier i 3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest miękka, o 20 protokół.
W blenderze czystą zupę partiami, aż będzie gładka, a następnie wlać z powrotem do garnka. Wymieszaj śmietanę i dostosuj przyprawy do smaku.
Podawać na gorąco, z odrobiną crme frache, jeśli chcesz.