Jalapeno Salsa
Przepis Jalapeno Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 27 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka jalapeno, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Jalapeno Salsa, Jalapeño Salsa, oraz Salsa Żurawinowa-Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jalapenos w rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu, aż jalapenos zmiękną i zaczną tracić połysk, około 10 do 12 minut.
Wyjmij jalapenos łyżką szczelinową, odetnij łodygę i umieść je w blenderze.
Dodaj pomidory i gotuj przez 2 do 3 minut, aby rozluźnić skórę. Obierz skórkę z pomidorów i dodaj pomidory do blendera.
Umieść cebulę, kolendrę, czosnek, sok z limonki, sól i czarny pieprz w blenderze z jalapenos i pomidorami. Zmiksuj do pożądanej konsystencji.