Jak zrobić słodko-kwaśną wieprzowinę
Jak zrobić słodko-kwaśną wieprzowinę to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Ten przepis służy 6 porcjom. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3 g białka i 3 g tłuszczu. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 283 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, cebulę, pomidora i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. To tani przepis dla fanów kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują słodko-kwaśne warzywa, jak zrobić słodko-kwaśne warzywa, słodko-kwaśną wieprzowinę i słodko-kwaśną wieprzowinę.
Instrukcje
W średnim garnku smaż ryż na oleju na średnim ogniu przez około 3 minuty.
Wlać bulion z kurczaka, zagotować. Wymieszać z cebulą, zieloną papryką, jalapeno i pokrojonym w kostkę pomidorem. Doprawić kostką bulionową, solą i pieprzem, kminkiem, kolendrą i czosnkiem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do małego. Gotuj przez 20 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava
Ta Cava ma bladozłoty kolor i aromat dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. W smaku bogate i szerokie, z aromatami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta brutalna cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się do niej żadnych dawek, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk w panierce sezamowej, kurczak tikka masala i Jamon Iberico.