Jak zrobić smażone słodkie plantany
Jak zrobić smażone słodkie plantany to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz plantany, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażone plantany ze słodkim upałem, Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany), oraz Smażone Plantany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni o dużej wytrzymałości na dużym ogniu.
Miejsce 4 do 5 plastry babki w jednej warstwie na patelni i gotować, aż złoty kolor i miękkie, 4 do 6 minut na stronie.
Przenieść na papierowy ręcznik wyłożony talerzem. Powtórz z pozostałymi plastrami babki.
Ugotowane plantany posypać solą i skropić limonką.