Jak zrobić pieczone Acorn Squash
Jak zrobić pieczone Acorn Squash wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 57 osób. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mielony pieprz, brązowy cukier, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dwukrotnie Upieczona Dynia Żołędziowa, Pieczone Acorn Squash, oraz Pieczona Dynia Żołędziowa Ze Szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ocena squash poprzez 1/4-calowe głębokie cięcia w ciele squasha.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Posmaruj sokiem pomarańczowym i posyp solą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje, o 30 min.
Tymczasem, gotować masło, syrop klonowy, brązowy cukier, czarny pieprz, i pieprz cayenne w małej patelni na średnim ogniu, aż gładka i cukier się rozpuszcza, o 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć Kabaczek z piekarnika.
Wylej płyn, który mógł zebrać się w kabaczku.
Szczotkuj szkliwo na każdej połowie squasha. Powrót do piekarnika do miękkości, o 20 więcej minut. Łyżka wszelkie glazury, która zebrała się na dnie squasha na krawędziach squasha. W razie potrzeby doprawić solą.