Jak zrobić pieczone Acorn Squash
Jak zrobić pieczone Acorn Squash jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, brązowy cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Pieczone Acorn Squash, Dwukrotnie Upieczona Dynia Żołędziowa, oraz Pieczone Faszerowane Acorn Squash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ocena squash poprzez 1/4-calowe głębokie cięcia w ciele squasha.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Posmaruj sokiem pomarańczowym i posyp solą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje, o 30 min.
Tymczasem, gotować masło, syrop klonowy, brązowy cukier, czarny pieprz, i pieprz cayenne w małej patelni na średnim ogniu, aż gładka i cukier się rozpuszcza, o 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć Kabaczek z piekarnika.
Wylej płyn, który mógł zebrać się w kabaczku.
Szczotkuj szkliwo na każdej połowie squasha. Powrót do piekarnika do miękkości, o 20 więcej minut. Łyżka wszelkie glazury, która zebrała się na dnie squasha na krawędziach squasha. W razie potrzeby doprawić solą.