Jak zrobić ostrygi zapiekane

Jak zrobić ostrygi zapiekane
Masz ochotę na pescatariańską przystawkę? Jak zrobić ostrygi zapiekane może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 3 g białka i 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga solonych krakersów, pietruszki płaskolistnej, soli i mielonego pieprzu oraz gęstej śmietanki. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 28% wyniku, co nie jest aż tak niesamowite. Podobne przepisy to Ostrygi zapiekane, Ostrygi zapiekane i Ostrygi zapiekane II.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Połącz w misce słone krakersy i masło; mieszaj, aż wszystkie okruchy zostaną nasycone masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż 1/3 mieszaniny soli na dnie naczynia żaroodpornego o wymiarach 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Połowę ostryg zalać płynem na mieszaninę soli. Doprawić pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Powtórz tę czynność z następną 1/3 soli i pozostałymi ostrygami. Doprawić pieprzem cayenne, solą, czarnym pieprzem i włoską pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Posyp ostrygi pozostałą mieszaniną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
6
Z wierzchu powoli i równomiernie posmaruj kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie bulgotać i zarumienić, od 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Przed podaniem odstaw na 10 minut.

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór na ostrygi. Maślane chardonnay doskonale nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór do małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę pikanterii w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn