Jak zrobić kurczaka nerkowca

Jak zrobić kurczaka nerkowca
Jak zrobić kurczaka nerkowca może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 621 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, soku z cytryny, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca, Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock.

Instrukcje

1
Doprawić kostkę kurczaka solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
2
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę w misce, aż będzie gładka; ubić sok z cytryny, ocet ryżowy, ketchup, sos sojowy, brązowy cukier, i sos pieprzowy chile w mieszaninie skrobi kukurydzianej, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści i skrobia kukurydziana jest wolna od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść ciężką patelnię na średnim ogniu; wlać olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do gorącego oleju dodaj plastry czerwonego chili i imbiru. Gotować, często mieszając, aż olej będzie aromatyzowany, o 2 protokół. Wymieszać orzechy nerkowca i czosnek; gotować, aż orzechy nerkowca są lekko złoty kolor, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Lekko wrzucić przyprawione kostki kurczaka z mieszaniną nerkowca w patelni aż połączone, o 30 sekund. Włączyć ciepła w dół do średnio-niskie i wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelni. Mieszać stale, aż sos zgęstnieje, o 30 sekund. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj odrobinę wody. Dusić jeszcze 2 minuty, aby ogrzać kurczaka przez. Dostosuj poziom soli, czarnego pieprzu, sosu sojowego i sosu pieprzowego chile do smaku. Wymieszać w kolendrze tylko do zwiędnięcia, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka ChiliPapryka Chili
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn