Jak zrobić Klasyczne Brązy Hash
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Jak zrobić Klasyczne placki ziemniaczane może być super przepis, aby spróbować. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, klarowane masło, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Jak nie zrobić placków ziemniaczanych, Hash Browns, oraz Placki ziemniaczane z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki rozdrobnić do dużej miski wypełnionej zimną wodą. Mieszaj, aż woda będzie mętna, odcedzaj i przykryj ziemniaki świeżą zimną wodą. Ponownie wymieszać, aby rozpuścić nadmiar skrobi.
Dobrze odcedzić ziemniaki, osuszyć papierowymi ręcznikami i wycisnąć nadmiar wilgoci.
Rozgrzać masło klarowane na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Posypać rozdrobnione ziemniaki do gorącego masła i doprawić solą, pieprz czarny, pieprz cayenne, i papryka.
Gotować ziemniaki, aż na dnie uformuje się brązowa skorupa, około 5 minut. Nadal gotować i mieszać, aż ziemniaki są rumiane na całym, o 5 Więcej minut.