Jak zrobić idealne jajka w koszulce

Jak zrobić idealne jajka w koszulce
Jak zrobić idealne jajka w koszulce może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 26 centów za porcję. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka octu szampańskiego, jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jak zrobić idealną, puszystą jajecznicę, Jajka gotowane w sosie pomidorowym, na grzance {make this now}, oraz 3 Klucze do Wielkiej sałatki jajecznej + jak zrobić idealne jajka na twardo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Napełnij rondel zimną wodą i umieść na średnim ogniu; wymieszaj ocet i sól. Doprowadzić do delikatnego, powolnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ciepło do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozbij każde jajko na osobny mały ramekin; umieść ramekin blisko powierzchni wody i delikatnie wlej jajko do gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Niech białka ustawić na minutę lub dwie i użyć silikonowej szpatułki, aby delikatnie podnieść jajko z dna patelni, aby zapobiec przyklejeniu. Gotować, aż biały będzie jędrny, a żółtko będzie cieknące, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyciągnij gotowane jajko z wody za pomocą łyżki szczelinowej i delikatnie przenieś do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Podgrzać jajka przez 1 1/2 do 2 minut w bardzo delikatnie gotującej się wodzie i wyjąć łyżką szczelinową. Dotknij DNA szczelinowej łyżki zawierającej jajko na suchym ręczniku papierowym, aby usunąć nadmiar wody przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn