Jak zrobić domowy Crème Fraiche

Jak zrobić domowy Crème Fraiche
Jak zrobić domowy Crème Fraiche może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 1670 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę i maślankę połączyć w szklanym słoiku. Przykryć szczelnie gazą (lub dowolnym oddychającym materiałem) i odstawić w temperaturze pokojowej (70 do 75 stopni F (21 do 24 stopni C)) na 24 godziny. Wymieszać, przykręcić pokrywkę i przechowywać w lodówce przez 24 godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn